Nieuws


Zangles op maat - zaterdag 2 december 2017

Vocal Coaching Elsa Kal

biedt al 27 jaar  professionele zangles aan zangers, zowel (semi) professionals als amateurs.

Alle niveau's en leeftijden  zijn welkom ! Zangles op maat wil zeggen dat er wordt uitgegaan van de wensen van de leerling. Wil je je techniek verbeteren of wil je onder goede begeleiding voor je ontspanning komen zingen ? Of beide ? Wil je steun voor je solo of wil je uitproberen of zingen iets voor jou is ? Het kan allemaal.

Het repertoire wordt  samen met de leerling uitgekozen. Stijlen als Pop, Musical, Jazz, Folk, maar ook Klassiek zoals Oratorium, Opera en Liedkunst kunnen aan bod komen. Door het zingen van verschillende stijlen wordt je muzikaliteit uitgedaagd en verbreed. Je leert zo tevens wat voor type stem je hebt.

Persoonlijke aandacht voor de leerling op regelmatige basis is essentieel om goed te kunnen werken.  Zangoefeningen, speciaal voor elke leerling toegespitst op wat voor ieder individueel nodig is, worden wekelijks of tweewekelijks meegegeven. Aan het begin van iedere les wordt hieraan gewerkt, als het ware 'gepolijst' , net zolang tot de stem en de adem goed 'zitten'. Stap voor stap leer je zo je stem te beheersen.
Dit is voor de leerling een prachtige manier om te ontdekken wat voor unieke klank en mogelijkheden de  eigen stem heeft. Dit natuurlijk met behulp van de muziek waarmee de rest van de les wordt gevuld, met begeleiding van piano, gitaar of karaoke opnames.
 
Singer - Songwriters,  die zichzelf begeleiden op gitaar, met (eigen ) songs, en hiervoor gecoacht willen worden, zijn van harte welkom !
 
Leerlingen op basis  of op voortgezet onderwijs kunnen ondersteuning krijgen voor hun muziekexamens op school door het doornemen van gitaarstukken en /of zang tijdens de les.
 
 
Er is een gratis vrijblijvende eerste kennismakings les, waarin bekeken wordt wat je wensen zijn  en wat ik daarin kan betekenen voor je. Als je daarna begint met de lessen, wordt  een blok van 10 lessen  afgesproken.
 
 
Een regelmatige basis wordt gegeven door het aanbod van blokken van 10 lessen. Dit heeft als enorm voordeel ( boven een jaarcursus van 38 lessen) dat na elk blok gekeken kan worden of en hoe verder te gaan.   De inspiratie blijft zo behouden ! 
 
Meer info www.vocalcoachingelsakal.nl
 
 
 
 
 

 


Terug naar de vorige pagina >